Роналдиньо, Феномена, CR7, Мбапе и още - Nike излезе от Вселената с реклама за Катар 2022 (ВИДЕО)


Роналдиньо, Феномена, CR7, Мбапе и още - Nike излезе от Вселената с реклама за Катар 2022 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages; колаж; Sportlive.bg

3225 0

Гигантът Nike пусна своята официална реклама за Световното първенство по футбол, а тя бързо набира популярност и мнозина вече дори се обединиха около мнението, че това е една от най-великите спортни реклами за всички времена.

Видеото започва с група учени, които телепортират Килиан Мбапе и Роналдиньо в ста за тестове. Бразилската легенда е подмладена с години, за да изглежда по същия начин, по който беше по време на най-силните си години в Барселона. Впоследствие учените информират двамата, че са измислили начин, по който да определят кой от тях е по-добър. Лабораторията се превръща във футболно игрище, за да покажат уменията. Учените остават впечатлени от видяното и един от тях пита дали могат да добавят и Роналдо.

За кратко ни пренсят в Япония през 2002 година, където Феномена похапва, но това бързо приключва и той се озовава при Роналдиньо и Мбапе. Появява се и Роналдо от 1998 година и двамата влизат в своеобразен шеговит конфликт за емблематичната прическа на Феномена.

Впоследствие се оказва, че са искали да вземат и Кристиано Роналдо, който също бива добавен. Към него се присъединяват и още емблематични футболисти от миналото, както и от настоящето. В рекламата дори е намесена и емблема на женския футбол - Алекс Морган (Сам Кер също присъства).

Рекламата на Nike трудно би била описана напълно, така че е най-добре всеки от вас да я изгледа и да ѝ се наслади. Можете да го сторите чрез видеото по-долу в материала.

Именно Мондиал 2022 накара Кристиано Роналдо да загърби Манчестър Юнайтед и да отправи силно послание (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички