Цените на билетите за четвъртфинала на Мондиал 2022 Англия - Франция достигнаха космически измерения


Цените на билетите за четвъртфинала на Мондиал 2022 Англия - Франция достигнаха космически измерения
Снимка: Photo by Dan Kitwood/Getty Images

920 0

Определено четвъртфиналната среща между Англия и Франция на Световното първенство по футбол в Катар ще е една от най-интересните на Мондиала. Наскоро стана ясно, че билетите за сблъсъка са достигнали "космически" цени.

Броени часове преди срещата все още има свободни места на съоръжението, където двете нации ще играят - "Ал-Бейт". Цените на тези места обаче стигат до умопомрачителните 7500 паунда, информира британското издание "Guardian'.

Разбира се, това не са места с отличен ъгъл на видимост към терена, а към цената се включва вечеря, напитки, както и други удобства на стадиона в Доха.

Изданието също така съобщава, че "трите лъва" ще се радват на сериозна подкрепа като над 15 000 британци са закупили билети, за да наблюдават сблъсъка, който ще реши един от полуфиналистите на живо.

Срещата от Мондиал 2022 между Англия и Франция ще се изиграе утре (10 декември) и ще може да я проследите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Във Франция смятат, че са зависими от Килиан Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички