Дидие Дешан "изчетка" Англия преди 1/4-финала: Този отбор няма никакви слабости, харесвам много Гарет Саутгейт


Дидие Дешан "изчетка" Англия преди 1/4-финала: Този отбор няма никакви слабости, харесвам много Гарет Саутгейт
Снимка: Getty Images

1164 0

Старши треньорът на Франция - Дидие Дешан, даде пресконференция преди утрешния (10 декември) четвъртфинал срещу Англия от Световното първенство в Катар. Наставникът на "петлите" изрази мнение, че отборът му не е зависим изцяло от най-голямата си звезда - Килиан Мбапе, тъй като има и други опасни футболисти:

"Сигурен съм, че англичаните ще са се подготвили да се изправят срещу Килиан, както и предишните ни опоненти бяха го направили, но той е на позиция да направи разликата. В последния мач дори не показа най-доброто от себе си, но въпреки това се оказа решаващ", заяви Дешан и допълни:

"Имаме обаче и други футболисти, които могат да създадат опасности, а това ни помага да не сме прекалено зависими от него. Но Килиан си е Килиан - той има капацитета да прави разликата във всеки един момент".

"В този отбор на Англия няма никакви слабости. Ние обаче трябва да се опитаме да ги открием и да ги атакуваме. Харесвам много Гарет Саутгейт. Виждали сме се с него и сме разговаряли няколко пъти. Той имаше дълга и забележителна кариера като футболист и сега е много добър треньор", каза още Дидие Дешан преди битката с "Трите лъва".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легендарен "петел" посочи дуела, който може да реши изхода от срещата Англия-Франция

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички