Мазало: Три двойки белгийски национали не си говорят, едните от години


Мазало: Три двойки белгийски национали не си говорят, едните от години
Снимка: Getty Images

2875 0

Френското издание "L'Equipe" вчера загатна за сериозни проблеми в съблекалнята на Белгия, които до известна степен помагат за неубедителното представяне и резултатите на тима на Мондиал 2022. Нещата обаче са по-лоши, отколкото изглеждат.

Вчера предадохме, че защитникът Ян Вертонген е останал недоволен от думите на Кевин Де Бройне, че белгийският тим е твърде стар, за да победи в Катар. Той дори заяде съотборника си публично (подробности тук).

Нещата обаче са по-лоши - оказа се, че заради лични причини двама белгийски национали, и двамата твърди титуляри, не разговарят помежду си от няколко години. Става дума за Де Бройне и вратаря Тибо Куртоа.

Атакуващият полузащитник Еден Азар и крилото Леандро Тросар също не разговарят помежду си. Конфликт има и между нападателите Ромелу Лукаку и Миши Батшуай, твърди "L'Equipe".

В понеделник футболистите на Белгия са провели "кризисна среща" със селекционера Роберто Мартинес, по време на която са били критикувани решения на наставника. В последния си мач от груповата фаза на Световното "червените дяволи" се изправят срещу Хърватия. Мачът е на 1-ви декември. А ето защо твърдението за "златното поколение на Белгия" е измамата на десетилетието

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички