Има ли напрежение в Белгия? Вертонген се заяде с Де Бройне след загубата от Мароко


Има ли напрежение в Белгия? Вертонген се заяде с Де Бройне след загубата от Мароко
Снимка: Getty Images/Guliver

1869 0

Белгия допусна поражение във втория си мач от груповата фаза на Световното първенство 2022 в Катар, след като отстъпи от Мароко с 2:0. Очакванията бяха, че "червените дяволи" ще покажат нещо по-различно от не особено убедителната игра срещу Канада, но мислите за добро представяне се сгромолясаха. 

По този начин африканците събраха с една точка повече от Белгия - 4, и възпитаниците на Роберто Мартинес ще играят директен сблъсък на 1-ви  декември срещу Хърватия за място на осминафиналите на Мондиала.

През изминалите дни лидерът сред тима на Белгия - Кевин де Бройне, сподели, че самият той и съотборниците му трудно ще триумфират в надпреварата, тъй като вече са "твърде стари".

Днес подобен коментар направи и опитният бранител Ян Вертонген, който след поражението сподели, че видимо нападението на Белгия е твърде остаряло, след като се е представило по подобен начин. Това може да се приеме като директна препратка към думите на Де Бройне, който си насъбра гнева и на футболната общественост.

Вижте обаче какви хулигански прояви направиха марокански фенове в Брюксел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички