Белгия - Мароко по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното по футбол?


Белгия - Мароко по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

2505 0

Белгия и Мароко ще се изправят за втори път на световни финали днес (27 ноември) в мач от група "F" на Световното първенство по футбол в Катар.

"Червените дяволи" се затрудниха доста срещу Канада, но в крайна сметка, успяха да "отмъкнат" победата срещу "кленовите листа" с 1:0. Мароко и Хърватия изиграха един "здрав" двубой, който обаче завърши без победител - 0:0.

В груповата фаза на Мондиал 1994 Белгия успява да победи Мароко с минималното 1:0. Сега обаче "лъвовете на Атлас" определено ще търсят мъст за това поражение като излязат и покажат защо не трябва да бъдат подценявани.

Големите звезди и на двата отбора - Ромелу Лукаку (Белгия) и Ашраф Хакими (Мароко) продължават да бъдат под въпрос до последно, тъй като и двамата ги мъчи една и съща травма в бедрото.

Коя телевизия ще излъчи Белгия - Мароко?

Мачът е с начален час 15:00 (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на каналите Diema и Diema Sport 3. Разбира се, можете да проследите срещата Белгия - Мароко, както и всички мачове от Световното първенство 2022 НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички