В социалните мрежи осмиват Роналдо за симулация, а ФИФА изуми и вбеси всички с коментара си (ВИДЕО)


В социалните мрежи осмиват Роналдо за симулация, а ФИФА изуми и вбеси всички с коментара си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2447 0

Португалия потегли на Световното първенство 2022 с много трудна откъм резултат победа - 3:2 над Гана. Първото попадение в срещата бе ключово, като то дойде след отсъдена дузпа за нарушение срещу Кристиано Роналдо. Именно бившият нападател на Манчестър Юнайтед бе човекът, който впоследствие собственоръчно я реализира.

При отсъждането обаче останаха съмнения, тъй като контактът бе минимален. Кристиано изпревари Мохамед Салису за топка на скорост в наказателното поле, а след това се възползва от посягането на противника, за да се свлече на терена.

В социалните мрежи започнаха много обвинения към Роналдо, че е симулирал, както и към главния рефер, че първо е отсъдил нарушение, а след това не е прегледал ситуацията с ВАР. Тук трябва да отбележим, че технологията се намесва само при 100%-ова грешка на арбитъра, а такава за такава категоричност далеч не можем да говорим в случая.

Към тази фенска позиция се присъединява и доскорошният арбитър във Висшата лига Майк Дийн. Оказва се обаче, че техническа група за проучвания на ФИФА смята, че отиграването на Кристиано е било гениално, за да си спечели дузпата. Това признава неин член в лицето на Съндей Олисе. Припомнете си ситуацията по-долу в материала.

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство по футбол 2022 в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички