Арабският коментатор ли? Само чуйте какво стори японският при обрата над Германия на Мондиал 2022 (ВИДЕО)


Арабският коментатор ли? Само чуйте какво стори японският при обрата над Германия на Мондиал 2022 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1165 0

Историческият и сензационен успех на Япония над Германия на Световното първенство по футбол 2022 е дори още по-силен момент, ако се "изживее" с японски коментар. В страната не можеха да повярват какво се случва след победния гол на Такума Асано, който оформи пълния обрат и донесе успеха с 2:1.

Всички очакваха Германия да стартира участието си на Мондиал 2022 с успех в първия кръг на група Е. Тези прогнози започнаха да се потвърждават, след като Илкай Гюндоган изпълни точно дузпа през първото полувреме. Азиатската страна пък рядко застрашаваше противниковата врата.

Всичко това се промени през второто полувреме. Селекционерът на "самураите" направи тройна смяна, която се отплати по най-добрия възможен начин. Ритсу Доан изравни 15 минути преди края, а 8 минути след това всички на стадион "Халифа" бяха потресени след магичен момент.

Това само по себе си е достатъчно драматично, но ето как го отрази коментаторът (задължително чуйте и видеото по-долу в материала, за да усетите емоцията):

"Забелязвам, че Германия става леко нервна. Смените промениха събитията на терена. Топката е придвижена напред, Асано спринтира бързо. ГОЛ! Вкарахме! Япония направи обрата! Германия се откри и позволи на Япония да осъществи обрата. Стадионът оживя. Всичко, което остава, е да запазим преднината. Япония просто трябва да се отбранява".

Всички най-интересни и важни новини от Световното първенство 2022 в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички