Злощастен инцидент се е превърнал в причината за смъртта на сър Боби Чарлтън


Злощастен инцидент се е превърнал в причината за смъртта на сър Боби Чарлтън
Снимка: Getty Images

2496 0

Легендарният футболист на Манчестър Юнайтед и един от най-добрите английски играчи в историята сър Боби Чарлтън почина на 21 октомври на 86-годишна възраст.

 

Тогава семейството на бившия футболист съобщи на обществеността тъжната вест, а сега "BBC" разкрива злощастната причина за неговата смърт.

Според британската медия, Чарлтън е паднал злощастно, след като е загубил равновесие и се е ударил в прозорец, а след това вероятно и в радиатор в старчески дом.

Лекарите установяват, че бившият футболист е счупил няколко ребра и заради това се е развило възпаление на белите дробове. Веднага след това той попада в реанимация в болницата, а пет дни по-късно губи своя живот.

През изминалия кръг във Висшата лига всички отбори почетоха великата футболна фигура на Острова с едноминутно мълчание преди старта на всеки един двубой. Дейвид Бекъм пък се сбогува по много емоционален начин със сър Боби Чарлтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички