Любимец на Жозе Моуриньо в Рома бе ограбен в италианската столица... за трети път


Любимец на Жозе Моуриньо в Рома бе ограбен в италианската столица... за трети път
Снимка: Getty Images

739 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг стана жертва на опит за проникване с взлом за трети път, откакто се премести в Рим, за да заиграе за Рома.

Поредна жертва на грабеж във футбола

Известни футболисти все по-често стават мишена на крадци, а последната жертва е играчът на Рома Крис Смолинг, чийто дом беше ограбен, съобщава "Football Italia".

В понеделник (30 октомври) крадци са нахлули в дома на Смолинг в Рим и са успели да откраднат сейф с пари и ценни бижута, докато футболистът е бил на лекарско посещение в родната си столица Лондон, Великобритания.

Според "Il Corriere dello Sport" информира, че в сигнала се посочва, че те са счупили прозорец и са нахлули в дома на футболиста. Добрата новина е, че нито съпругата на бранителя - Сам, нито двете им деца не са били на територията на своя дом по време на обира.

Полицията продължава да разследва случая и все още се изяснява дали липсва нещо друго от дома на футболиста на "джалоросите". Това не е първият път, в който той става жертва, тъй като и преди беше жертва на обири през 2021 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 16-годишна тенисистка призна, че си пада по Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички