ВИДЕОТО, което показва, че Марио Балотели бе истинска напаст...


ВИДЕОТО, което показва, че Марио Балотели бе истинска напаст...
Снимка: Getty Images/Guliver

1665 0

За мнозина бившият нападател на отбори като Манчестър Сити, Интер и Милан - Марио Балотели, ще остане в историята като един от най-пакостливите футболисти, които светът е виждал.

Марио Балотели може да се похвали с прословута кариера, в която е нанизвал стотици попадения и е печелил редица отличия, но в същото време той се утвърди като "лошо момче" и шегобиец.

Неотдавна в социалните мрежи бе разпространено старо видео, от дните му в Манчестър Сити, в което италианецът се заяжда с клубния фотограф, който просто се опитва да си върши работата.

Във видеоматериала може да се види как Марио Балотели влиза в тунела на "Етихад", а клубният фотограф му прави снимки. Италианецът се спира, опитвайки се да "открадне" фотоапарата, но в крайна сметка, успява да "отмъкне" само обектива на устройството.

Припомняме, че Балотели се слави и като скандалджия. Докато бе в Манчестър Сити той успя да се сбие с треньора на тима тогава - Роберто Манчини, неотдавна пък той влезе в пререкание с настоящия си наставник в турския отбор Адана Демирспор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички