Кой, ако не Марио: Балотели се спречка с треньора си, играчите ги разтърваха (ВИДЕО)


Кой, ако не Марио: Балотели се спречка с треньора си, играчите ги разтърваха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2402 0

Неподражаемият италиански футболист Марио Балотели за пореден път успя да привлече вниманието към себе си, но не с футболните си качества, а с нрава си и поведението си на терена.

Бившият футболист на Манчестър Сити, Интер и Ливърпул понастоящем се подвизава в турската Суперлига, където играе за отбора на Адана Демирспор. През уикенда обаче Марио може и да е изиграл последния си мач за отбора, след като едва не стигна до бой с треньора си.

Адана Демирспор победи Умраниеспор с минималното 1:0, а Балотели се появи като резерва. След последния съдийски сигнал мениджърът на Адана Винченцо Монтела се обърна с остра реплика към Балотели, а сънародникът му не му остана длъжен.

Отговорът на Балотели обаче никак не се понрави на Монтела, който се вбеси и се върна назад, за да потърси сметка на нападателя. Двамата трябваше да бъдат разделени от играчи и помощници, за да не се стига до физическа конфронтация.

След мача Монтела каза лаконично, че Балотели "не оправда очакванията ми" и не пожела да коментира защо се е стигнало до скандала на терена. Наскоро Балотели вкара 5 гола в един мач, а едно от попаденията бе истински шедьовър (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички