Най-накрая проговори! Марио Балотели разказа повече за лошата си репутация, натрупана през годините


Най-накрая проговори! Марио Балотели разказа повече за лошата си репутация, натрупана през годините
Снимка: Getty Images

1173 0

Лошото момче на италианския футбол - Марио Балотели, най-накрая реши да проговори за лошата репутация, която той натрупа през своята кариера. Италианецът говори след представянето си в новия си клуб - швейцарския Сион, и коментира всичко през последните години около своето име.

"Радвам се, че ще играя в нов клуб, който си признавам, че не познавах добре. За мен няма значение къде играя, важното е да го правя. Не се виждам като звезда и смятам, че съм напълно нормален човек, както всички останали на този свят", заяви Супер Марио.

"Да, не е лъжа, че през последните години имах не едно спречкване, което ми натрупа лоша репутация, много си патих от това, вероятно е заради нрава ми. Работя над това и се надявам един ден да го елиминирам, за да нямам проблеми", допълни още Балотели.

Само преди няколко дни италианецът се спречка с бившия си треньор в Аданаспор - Винченцо Мотела, като двамата едва не стигнаха до бой и бяха разтървани от останалите футболисти. Няколко дни след това стана ясно, че Супер Марио ще заиграе за Сион.

Припомняме, че и докато беше в Манчестър Сити Балотели имаше редица спречквания с мениджъра на "гражданите" тогава - Роберто Манчини, което развали отличната връзка, която те имаха. Междувременно може да си припомните отиграването на Балотели от 2011 година, което втрещи футболния свят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички