Преди 11 години: Отиграването на Марио Балотели, което втрещи цялата футболна общност (ВИДЕО)


Преди 11 години: Отиграването на Марио Балотели, което втрещи цялата футболна общност (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

25998 0

Италианският нападател Марио Балотели ще остане във футболната история с екстравагантните си прояви както на терена, така и извън него. Преди 11 години в контролна среща между Манчестър Сити, за който той играеше тогава, и Лос Анджелис Галакси италианецът направи едно интересно отиграване, което ще се помни вечно.

В 29-ата минута Балотели бе изведен очи в очи със стража на ЛА Галакси. Увереният нападател реши да отиграе ситуацията по изключително стилен начин, вместо да я завърши по класическия такъв. Италианецът се спря, завъртя се и стреля с пета, разбира се - пропусна, но си спечели освиркванията от целия стадион. Това отиграване втрещи и мениджърът на Сити тогава - Роберто Манчини, който побесня и веднага го изкара от игра. 

Веднага след срещата тогава започнаха спекулациите, че Супер Марио ще си тръгне от "Етихад" много скоро, но това далеч не бе така. Балотели остана и спечели Висшата лига с екипа на "гражданите". Малко по-късно обаче след сериозна свада с Манчини, в която се стигна и до сдърпване, той бе продаден. След престой в Ливърпул и няколко италиански тима, в момента той защитава цветовете на турския Адана Демиспор.

Ето го и фамозното отиграване на Супер Марио:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са най-странните забрани в договорите на известни футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички