ВИДЕО: Владимир Кличко показа дъщеря си за първи път от много време насам


ВИДЕО: Владимир Кличко показа дъщеря си за първи път от много време насам

6684 0

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория - Владимир Кличко, показа единствената си дъщеря - Кая-Евдокия, за първи път от много време публично. Това се случи във видео, в което украинецът отправя призив, свързан с депортирането на деца от неговата родина от руснаците.

Докато Владимир говори, малката Кая-Евдокия е седнала на раменете му и гледа в камерата. Бившата звезда в бокса е заобиколен от много деца, които са останали без родители заради войната.

"Дадох това сърце на тези, на които принадлежи: украинските деца, които, когато не бъдат убити от бомби, губят родителите си и биват депортирани.

Самите руснаци говорят за 700 000 и повече депортирани деца. Тези военни престъпления разбиват сърцата на цялото човечество", написа Кличко към видеото си.

Момиченцето е родено от американската актриса Хейдън Пенетиър през 2014 година. Малко след това родителите му се разделиха, а Кличко лиши бившата си от попечителство заради проблемите ѝ с наркотиците. В началото на войната Хейдън написа, че би искала да се бори заедно с украинците.

* Видеото е от месец януари тази година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички