Майката на детето на Владимир Кличко: Иска ми се да се боря там с Вас


Майката на детето на Владимир Кличко: Иска ми се да се боря там с Вас
Снимка: Instagram

32464 0

Бившата годеница на Владимир Кличко Хейдън Панетиър изказа подкрепата си към него и към целия украински народ по повод войната, която водят срещу Русия. Майката на дъщерята на легендарния боксьор обяви, че би искала да е до него и да се бори заедно с него и украинците срещу техния агресор.

Американката публикува снимка в Instagram, на която е в компанията на Владимир и други хора, вероятно украинци, и написа следното:

"Лично станах свидетел на силата на украинския народ, който се бори толкова упорито за своята независимост и продължи страстно да защитава страната си през годините. Това, което прави Путин, е абсолютен позор! Този ужасяващ момент в историята изпраща ужасяващо послание: посланието, че в днешно време, през 2022 година, е ок да се нарушават правата на свободните хора и да се позволява на автократи като Путин да вземат каквото си поискат.

Моля се за моето семейство и приятели там и за всички, които се борят. Иска ми се да имахте повече подкрепа и да съм там, борейки се с Вас! Засега моля тези от нас, които не могат да бъдат там, да застанат рамо до рамо в знак на солидарност с народа на Украйна и да покажат подкрепата си за демокрацията".

ВИЖТЕ ОЩЕ: 10 ВЕЛИКИ СПОРТИСТИ, ПРЕВЪРНАЛИ СЕ ВЪВ ВОИНИЦИ НА ФРОНТА СРЕЩУ РУСИЯ

Панетиър и Кличко се разделиха през 2018 година, но запазиха приятелски отношения и вероятно споделят грижата за 7-годишната си дъщеря Кая-Евдокия. Хейдън, която е актриса, модел и певица, често показва, че храни топли чувства към бившия си любим. Днес и легендата Арнолд Шварценегер подкрепи братята Кличко в най-важната им битка досега.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПУТИН ИСКА ДА ЕЛИМИНИРА КЛИЧКО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички