ВИДЕО: Палав Джошуа покани на среща журналистка, взимаща му интервю


ВИДЕО: Палав Джошуа покани на среща журналистка, взимаща му интервю
Снимка: Instagram

8695 0

Малко необичайно за него, но Антъни Джошуа флиртува публично с журналистка след победата си над Джърмейн Франклин през уикенда. Боксьорът се опита да покани на среща репортерката и телевизионна водеща Лора Уудс.

След битката с американеца Джошуа даде интервю за Уудс, като двамата седнаха на един диван, за да разговарят. От темата с бокса разговорът премина към личния живот на звездата. Когато блондинката го попита как си представя перфектната среща, той каза, без да се замисля: "С теб".

Журналистката не трепна и на свой ред отговори: "Перфектно!". По-късно Джошуа обясни, че е бил подтикнат към този флирт от играча на Челси Рубен Лофтъс-Чийк, който каза в интервю за Уудс, че я смята за жената на своите мечти.

Много скоро след заигравката и Лора, и Антъни побързаха да тушират всякакви слухове за романтика помежду им, заявявайки, че са твърде заети с кариерите си в момента. А кога Джошуа ще се бие отново можете да научите в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички