Джошуа за критика си, заявил, че Фюри и Уайлдър ще го унищожат: Клоун!


Джошуа за критика си, заявил, че Фюри и Уайлдър ще го унищожат: Клоун!
Снимка: GettyImages/колаж: Sportlive.bg

1939 0

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа нарече сънародника си Карл Фроч "клоун" заради критиките му срещу него. Колегата му вярва, че Ей Джей не е същият, след като беше победен от Анди Руис през 2019 година. Това бе първата загуба на Джошуа в професионалната му кариера.

"Тези хора няма да ме разберат. Те не са на моята вълна, не са на моето ниво. Не използвам бокса като платформа за злословия и неуважение към други бойци. Няма да говоря за враговете си в интернет. Предпочитам да мълча. Тези хора искат да реагирам на думите им, но защо трябва да оставям клоуните да ме въвлекат в това?", реагира Джошуа.

Фроч отговори и на това. "Той казва, че хората говорят всякакви глупости за него. Е, когато аз говоря за него, може да изглежда негативно, но не е. Искам Джошуа да се справя добре, искам да се върне на световно ниво и да постигне големи успехи. Но той трябва да поиска да го направи", бяха думите му.

"Трябва да бъда честен в мненията си. Ако не смятам, че някой е станал по-добър, както Ей Джей, след поражението от Руис, ще бъда честен. И не мисля, че той остана същият след тази загуба. Ако това звучи така, сякаш съм прекалено критичен към Антъни, тогава не се извинявам, защото говоря от сърце и съм честен", допълва Фроч. По-рано Джошуа призна, че е претърпял промяна, но не след Руис, а след Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички