Антъни Джошуа и провокацията - нарочно ли направи мелето след края с Франклин? (ВИДЕО)


Антъни Джошуа и провокацията - нарочно ли направи мелето след края с Франклин? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3493 0

Бившият световен шампион при най-тежките в бокса Антъни Джошуа не остави съмнения кой е по-добрият на ринга по време на сблъсъка с Джърмейн Франклин. Британецът не успя да нокаутира опонента си, но категорично спечели по точки и това бе отразено от съдиите.

Непосредствено след края на срещата пък се стигна до меле на ринга. Двамата боксьори трябваше да бъдат удържани, а хора от двата щаба също се намесиха. В крайна сметка ситуацията се размина без грозни инциденти.

Оказва се, че бившият шампион Тони Белю, който през същата нощ работеше за DAZN, също е бил замесен в споровете. Белю е имал лек словесен конфликт с член от щаба на американския боксьор, информира talkSPORT.

Въпреки че напрежението бе потушено бързо-бързо, под радара остана ситуацията, с която то започна. И на Острова не обръщат особено внимание на този момент, в който Джошуа, който иначе демонстрира джентълменство, провокира случилото се.

След края, когато двамата се прибираха в ъглите си, Антъни протегна ръка и леко, но провокиращо удари Джърмейн Франклин по главата. Можете да видите кадъра чрез видеото по-долу в материала. Джошуа пък се върна към мача с Кубрат Пулев и посочи как го е променил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички