Антъни Джошуа обяви кога ще се бие отново и си пожела следващия "голям" съперник


Антъни Джошуа обяви кога ще се бие отново и си пожела следващия "голям" съперник
Снимка: Getty Images

3280 0

Антъни Джошуа успя да победи Джърмейн Франклин, макар и без нокаут, и с доста предпазливи действия на ринга. След 12 изиграни рунда британецът се върна на победния път, като преди това имаше две поредния загуби от Олександър Усик.

Съжалява за нокаута, но не това е най-важното

"Последният път, когато хванах микрофона, беше малко хаотично. Сега обаче съм спокоен, оценявам всеки един човек тук, в залата", каза Джошуа в интервюто си след двубоя за DAZN.

"Вътре на ринга има различна енергия, така че се извинявам, че хората виждат това.  Джърмейн има добър стил, на "гмуркане", знаеше как да се прибере, справяше се добре. Трябваше да го нокаутирам, но вече всичко приключи и вървим към следващия мач.

Когато хората идват да се бият с мен, те носят различен тип енергия. Той беше тук, за да се докаже, а не да се преобърне. Искаше ми да го нокаутиран, но така или иначе този двубой никой няма да го помни след 15 години", допълни AJ.

Очаква следващия си голям двубой и иска Фюри за съперник

Той бе категоричен, че още през лятото ще има нов двубой, а освен това е готов да се изправи и срещу Тайсън Фюри. "Опитвам се да се грижа за феновете, знам кого искат феновете. Кого искат феновете? Те казаха Фюри, да? Топката е в негово поле, за мен ще бъде чест да се състезавам за световната титла на WBC. "Където и да сте, ако слушате, познавате моя мениджър, знаете къде сме. Не ставаме по-млади". Нямам търпение да получа следващата голяма битка", завърши британецът, който нанесе някои ужасяващи удари на Франклин.

Всичко най-интересно около Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички