Джошуа обяви кой го е убедил да се върне на ринга след втората загуба от Усик


Джошуа обяви кой го е убедил да се върне на ринга след втората загуба от Усик
Снимка: Getty Images

4252 0

Бившият световен шампион на IBF, WBO и WBA Антъни Джошуа разказа кой го е мотивирал да се върне на ринга след загубата от Олександър Усик миналата година. През лятото на 2022 г. британската звезда отстъпи за втори път на украинеца.

Джошуа прие много зле поражението си и в гневен изблик хвърли на ринга коланите, принадлежащи на съперника му. Той едва не се сби с член на екипа на Усик, а на пресконференцията след мача се разплака.

Боксьорът, който тази нощ се завърна към успехите с победа над американеца Джърмейн Франклин, разкри, че неговата мотивация да се бие отново е дошла от седемгодишния му син. Според Джошуа детето е преживяло тежко провала му срещу Усик.

Пред "The Sun" 33-годишният Ей Джей сподели, че реакцията на момчето му харесва, защото тя означава, че синът му не е безразличен към неговата работа.

Заради работата с новия си треньор Дерик Джеймс боксьорът беше принуден да живее в САЩ и да бъде разделен от семейството си. Той обаче знае, че това е трудна, но необходима стъпка. Ето каква сума спечели Джошуа от битката с Франклин.

Всичко най-интересно около Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин може да четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички