ВИДЕО: 4-ата в света пожела ваканция с Григор Димитров, но нейна колежка ще я "убие"


ВИДЕО: 4-ата в света пожела ваканция с Григор Димитров, но нейна колежка ще я "убие"
Снимка: принтскрийн

11212 0

Четвъртата в световната ранглиста на женския тенис и носителка на трофея от Australian Open - София Кенин, участва в епизод на предаване на "Tennis Channel", свързано с признания за себе си. В един от отговорите тя засегна българина Григор Димитров.

Запитана с кой от тенисистите от тура би искала да отиде на ваканция, 21-годишната американка посочи именно Гришо: "Не знам, трябва ли да кажа? Димитров". След това бе запитана относно общият им приятел - Бетани Матек - Сандс и заяви: "Да, приятели сме, тя няма да е щастлива от това мое изказване. Извинявай, Бетани! Ще ме убие".

Най-добрият български тенисист Григор Димитров неведнъж е определян като един от най-сексапилните играчи от тура и нерядко попада в класации на различни издания и медии. Междувременно, въпреки че се намира в Калифорния, САЩ, от около месец, Гришо е направил дарение на болницата в родния си град Хасково. Той е закупил ресиратори, с които да се окаже помощ на заболелите в града в пандемията.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички