Григор Димитров и Рафаел Надал сътвориха шоу за радост на феновете в демонстративен мач


Григор Димитров и Рафаел Надал сътвориха шоу за радост на феновете в демонстративен мач
Снимка: Guliver/Getty Images

1871 0

Григор Димитров и Рафаел Надал изиграха демонстративен мач в Атланта, като испанецът надделя със 7:5, 6:3 пред пълното съоражение с над 13 000 места. Събраните средства от билети ще подпомогнат фондацията на Надал, както и Националната тенис фондация на САЩ, която организира и промотира събитието.

Демонстративният мач в Атланта е 15-ият поред между Григор Димитров и Рафаел Надал, като българинът има само една победа през 2016 в Пекин. А след края на срещата двете звезди на световния тенис не спестиха похвалите си един за друг и отново демонстрираха, че са в много близки приятелски отношения.

"Благодарим на всички за поканата – това е страхотно събитие и невероятна възможност. Това е първият път, в който съм в Атланта, и съм супер щастлив. Григор е един от играчите, които искаш да наблюдаваш, заради стила и характера му. Освен това прекарваме време заедно в Майорка. Тренираме, качваме се на лодка, ловим риба. Мисля, че нашето приятелство преминава отвъд тениса и това е най-важното“, сподели Надал след срещата. А какво заяви Григор за испанеца и как е повлиял той на кариерата му - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички