Григор Димитров е дарил респиратори за хасковската болница


Григор Димитров е дарил респиратори за хасковската болница
Снимка: Getty Images/Guliver

23610 0

Първата ракета на България Григор Димитров не стои безучастен в пандемията от коронавирус. Въпреки че се намира в Калифорния, САЩ, от около месец, спортистът е направил дарение на болницата в родния си град Хасково. Той е закупил ресиратори, с които да се окаже помощ на заболелите в града в пандемията.

Новината съобщи водещият на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Той проведе видеоразговор с родната звезда. В него Григор сподели, че обмисля да оползотвори времето си под карантина със записване на онлайн курс - бизнес курса на "Харвард".

"Да, направих дарение на хасковската болница, надявам се скоро апаратите да пристигнат. Надявам се възможно най-бързо всичко това да премине. В такива ситуации забелязвам какво означава тенисът за мен. Може би с всички е така, но единственото, което ме кара да продължавам, е, че ще има турнири. Но по-важното е да съхраним себе си и да сме позитивни. Не е лесно, защото сме свикнали на друг начин на живот", коментира Димитров. Как минава карантината му вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички