Григор Димитров е дарил респиратори за хасковската болница


Григор Димитров е дарил респиратори за хасковската болница

21328 0

Първата ракета на България Григор Димитров не стои безучастен в пандемията от коронавирус. Въпреки че се намира в Калифорния, САЩ, от около месец, спортистът е направил дарение на болницата в родния си град Хасково. Той е закупил ресиратори, с които да се окаже помощ на заболелите в града в пандемията.

Новината съобщи водещият на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Той проведе видеоразговор с родната звезда. В него Григор сподели, че обмисля да оползотвори времето си под карантина със записване на онлайн курс - бизнес курса на "Харвард".

"Да, направих дарение на хасковската болница, надявам се скоро апаратите да пристигнат. Надявам се възможно най-бързо всичко това да премине. В такива ситуации забелязвам какво означава тенисът за мен. Може би с всички е така, но единственото, което ме кара да продължавам, е, че ще има турнири. Но по-важното е да съхраним себе си и да сме позитивни. Не е лесно, защото сме свикнали на друг начин на живот", коментира Димитров. Как минава карантината му вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама