Атанас Фурнаджиев: Аз предложих кандидатурата на Дерменджиев


Атанас Фурнаджиев: Аз предложих кандидатурата на Дерменджиев

1109 0

Вицепрезидентът на БФС в оставка - Атанас Фурнаджиев, разкри, че лично той е предложил Георги Дерменджиев за нов национален селекционер. Както е известно, преди броени дни бившият треньор на Лудогорец и Левски официално наследи на поста Красимир Балъков.

"Аз предложих Дерменджиев, той е лично моя кандидатура. Не виждам друг като него, който да се е надигравал с най-силните отбори в Европа през последните години - Реал Мадрид, Арсенал, Пари Сен Жермен, Ливърпул. Според мен той е най-подходящ за поста", коментира Фурнаджиев пред "Спортал".

Както е известно, задачата да намери в кратък срок нов селекционер беше възложена на първия вицепрезидент на централата Йордан Лечков. До раздялата с Балъков пък се стигна след тежката загуба от Англия в евроквалификация и последвалия расистки скандал, довел до оставката на президента на БФС Борислав Михайлов и целия Изпълком. Вижте в този материал какви планове има за щаба си Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички