Украинската легенда Андрий Шевченко разкри за потресаващ момент в живота си


Украинската легенда Андрий Шевченко разкри за потресаващ момент в живота си
Снимка: Getty Images

2869 0

Легендарният украински футболист - Андрий Шевченко, разкри за шокиращ момента от живота си по време на руско-украинските вълнения в неговата страна.

Докато говори пред Sky Sports за войната в родината си Украйна, Шевченко разкри, че е бил близо до това да бъде ударен от руски военни дронове в края на миналия месец - ноември.

"Да, бях много близо - на около 2 километра от удар. Един от електрическите централни генератори беше ударен, както всички знаем, руснаците се опитват да ударят основната инфраструктура. Експлозията беше много силна", каза Шевченко.

"Когато се преместих във военната зона, знаех, че това може да се случи. Невероятно е чувството, когато стъпиш там. Хората страдат, но са много единни. Знаем какво трябва да правим, знаем как да оцелеем, знаем, че трябва да бъдем обединени", добави Шева.

В момента Шевченко е в Доха, Катар, тъй като е един от многото гости, поканени от ФИФА за Световното първенство по футбол. Бившият кавалер на "Златната топка" ще присъства на стадион Лусаил в неделя (18 декември), когато Франция и Аржентина ще излязат на финала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Президентът на Ал-Насър най-накрая проговори за ситуацията с Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички