Президентът на Ал-Насър обясни ситуацията с трансфера на Кристиано Роналдо


Президентът на Ал-Насър обясни ситуацията с трансфера на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3000 0

Президентът на футболния клуб Ал-Насър от Саудитска Арабия - Мусли Ал-Муамар, коментира ситуацията с футболната легенда Кристиано Роналдо, който бе спряган с тима през последните седмици срещу рекордни суми.

Това се случи преди последните финални сблъсъци от Световното първенство по футбол, като Ал-Муамар наблегна именно на провеждането на надпреварата като един от факторите по случая.

"Кристиано беше зает да играе на Световното първенство през последните седмици. Не очаквах да преговаря с някого през този период. Пожелавам на Роналдо всичко най-добро, каквото и решение да вземе“, обясни президентът пред SSC Sports по адрес на Роналдо.

По този начин от Ал-Насър официално отрекоха да са преговаряли с футболиста, докато Роналдо го стори още по време на изминалите фаза на Мондиал 2022, където неговата Португалия бе елиминирана от Мароко на четвъртфиналите.

Именно португалецът е категоричен, че няма да се присъедини към клубен отбор преди края на Световното първенство, а от 22-ри ноември е свободен агент, след като контрактът му с Манчестър Юнайтед бе прекратен.

Вижте на клубната база на кой отбор тренира Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички