Кубрат Пулев разкри голяма новина за себе си преди края на 2022-а година


Кубрат Пулев разкри голяма новина за себе си преди края на 2022-а година
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5754 0

Най-добрият български боксьор - Кубрат Пулев, направи не само равносметка за изминалата година на ринга, но и любопитно разкритие в интервю, споделяйки, че вече има човек до себе си.

"Аз съм човек, който има нужда от любов и естествено имам човек до себе си, да. Във всичко може да дадеш съвет, в личните отношения, любовните – никога не можеш да се бъркаш. Видяхте, аз бях 13-15 години с човек, който е известен, бяхме в публичното пространство. Аз смятам, че любовта няма нужда от такава публичност. Тя просто е любов, съвсем друго ниво", сподели Кобрата пред NOVA.

"Човек или прави нещо, както трябва или не се занимава. Един от проблемите на българите...ние в момента се концентрираме върху това че е валяло дъжд и сняг, че е киша, а може да се фокусираме върху колко е красива планината, каква природа имаме – само на 20 минути от центъра на София", каза още Пулев.

Пулев изпраща сравнително успешна 2022-а година. През месец май той успя да победи американеца Джери Форест в щата Калифорния, а юли се изправи срещу страшилището при най-тежките - Дерек Чисора, но не успя да го сломи във втория дуел между двамата, губейки в Лондон на O2 Arena.

Съвсем наскоро пък стана ясно, че Кубрат Пулев е влизал в плановете на световния шампион в тежка категория - Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички