Стоичков с емоционален коментар към Михайлович, изключително уважение и от Партизан


Стоичков с емоционален коментар към Михайлович, изключително уважение и от Партизан
Снимка: GettyImages

3233 0

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, изрази съжалението си след смъртта на Синиша Михайлович. Югославската футболна легенда почина на 52-годишна възраст след дълга борба с рака.

Камата заяви, че емоциите около Световното първенство по футбол в Катар не могат да спрат тъгата от новината за смъртта му.

Ето какво написа Стоичков:

"Емоциите около световното не могат да спрат тъгата от кончината на един велик човек и футболист! Беше голям майстор на прекия свободен удар, легенда първо на Цървена звезда и после на италианския футбол! Почивай в мир, Синиша Михайлович!"

Малко след скръбната новина с пост към футболната общественост излезе и Партизан Белград, който бе големият противник на Михайлович, докато бе част от Цървена Звезда. "Гробарите" също отдадоха изключителна почест към легендата:

"Съперник на терена, а приятел отвън.

С голямо уважение към легендата на югославския футбол и играча на Цървена звезда, ФК Партизан изказва искрени съболезнования на семейството и приятелите на Синиса Михайлович и съболезнования в моменти на дълбока болка.

Футболната публика загуби още един голям човек и експерт!

Вечна му слава!"

Прочете повече за кончината на Михайлович!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички