"Ужасно, акулите бяха по-добри актьори": Съсипаха бившата на Григор от критики


"Ужасно, акулите бяха по-добри актьори": Съсипаха бившата на Григор от критики
Снимка: Instagram

16907 0

Сериозен удар по самолюбието си получи актрисата Мадалина Генеа - бившата приятелка на най-добрия български тенисист Григор Димитрова. Той се отнася за актьорските ѝ качества по повод участието ѝ във филма "Deep Fear".

В него румънката получи главната роля и за да пожъне успех, ходи на курсове по актьорско майсторство, беше често във фитнеса и посещаваше курсове по гмуркане, тъй като много от действията във филма са под водата.

Сюжетът на "Deep Fear" беше как Наоми (Мадалина) отива да се срещне със своя любим с яхтата си, но откликва на SOS сигнал от потъващ кораб. Мъжете, които спасява, се оказват жестоки наркотрафиканти и тя трябва да се бори за живота си срещу тях и срещу най-страшният вид акула - тигровата. Филмът е заснет в Малта.

Макар и очакван с известен интерес, "Deep Fear" не получи положителна оценка на imbd.com. рейтингът му, след като излезе онлайн, е 4,3, което го нарежда сред некачествените ленти.

Най-лоши бяха отзивите за актьорите. "Посредствено. Актьорската игра е ужасна. Акулите може би са по-добри актьори от хората във филма", пише разочарован човек, изгледал филма, според prosport.ro. На премиерата на филма Мадалина беше ослепителна и сияеше до партньора си в него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички