Изненада: Бившата на Григор - Мадалина, с 3 думи коментира загубения от Димитров финал (СНИМКА)


Изненада: Бившата на Григор - Мадалина, с 3 думи коментира загубения от Димитров финал (СНИМКА)
Снимка: instagram.com/officialmadalinaghenea

21456 0

Григор Димитров прикова очите на тенис света през тази седмица. Най-добрият български тенисист записа може би най-силното си представяне през сезона в турнирите. Той достигна финала на Мастърс 1000 турнира в Париж, където обаче загуби от Новак Джокович.

Все пак по пътя си той се разправи с имена като Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас. Дори за първи път в кариерата си преодоля цели четирима представители на топ 30 в рамките на едно състезание.

Подкрепа отвсякъде за Григор Димитров след загубения финал

На финала, когато стотици хиляди очи бяха приковани към очаквания с интерес сблъсък, за съжаление нямаше шанс срещу световния номер 1 Новак Джокович. Сърбинът бе почти безгрешен и защи реномето си на един от най-великите в историята, въпреки че си бе дал почивка от месец и половина без турнири.

След срещата и сърбинът, и парижката публика утешиха емоционалния българин, който се разрида след разочарованието. 32-годишният хасковлия получи и неочаквана подкрепа от бившата му половинка Мадалина Генеа.

Изглеждаше сякаш те не са в особено добри отношения, след като след раздялата си отправяха индириктни коментари и удари. Мадалина дори обиди Григор Димитров и "мъжествеността му", като намеси и Леонардо Ди Каприо.

Бившата на Григор Димитров - Мадалина, го подкрепи

Въпреки това румънската актриса, която е и модел, използва личния си профил в социалната мрежа Instagram и подкрепи Григор. Тя написа красноречиво: "Гордея се с теб". Вижте красивата ѝ постъпка чрез кадъра по-долу в материала.

Това бе и последният турнир за годината от програмата на 32-годишния хасковлия. След увеличен награден фонд Григор Димитров си заслужи рекордно голяма сума с финала в Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички