"Когато споменат бившия ми": Мадалина с истеричен крясък за Григор Димитров (ВИДЕО)


"Когато споменат бившия ми": Мадалина с истеричен крясък за Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

8866 0

Изглежда сякаш детинските прояви от страна на Мадалина Генеа след раздялата ѝ с Григор Димитров продължават. Както е известно, румънската актриса и модел имаше връзка в продължение на няколко месеца с най-добрия български тенисист.

По време на нея те често демонстрираха любовта си и качваха снимки заедно. След края ѝ обаче започнаха демонстрациите и от двете страни. Споделяне на цитати, ясни намеци към другия и индиректни обвинения за провала на връзката.

Мадалина не се спря: Нов намек към Григор Димитров

И ако в последните седмици 32-годишният хасковлия се е съсредоточил върху живота и кариерата си, където се радва на страхотни успехи, то явно Мадалина Генеа все още има какво да каже по адрес на Гришо. Въпреки че и тя се радва на позитивно развитие на кариерата си.

*Тя е един от главните герои в новата холивудска продукция "Дълбок страх". По повод премиерата участва на доста парти и светски събирания. На едно от тях дори скандализира: (18+) Мадалина се показа безобразно гола след Гришо и позволи на възрастен мъж да ѝ хване дупето (СНИМКИ).

Въпреки успехите само преди часове отправи нов словесен индиректен удар по Григор Димитров. За целта тя използва видео, качено в социалната мрежа Instagram. В него участват две жени в шоу, а основната тема е "бившият".

"Когато най-добрата ми приятелка спомене нейния бивш" - е озаглавено видеото. В него въпросната приятелка започва истерично да крещи, че той не е правилният за нея. Мадалина е споделила кадрите, отбелязала е своя приятелка и е написала, че това е "напълно вярна история" (споделила го е като временно видео - "стори").

Неотдавна пък Мадалина обиди Григор Димитров за "мъжеството му", като грозно намеси дори Леонардо ди Каприо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички