В Сърбия: Красивата Генеа не попречи на "втората тенис младост" на Григор Димитров, превърна се във фаворит


В Сърбия: Красивата Генеа не попречи на "втората тенис младост" на Григор Димитров, превърна се във фаворит
Снимка: Instagram

6945 0

Григор Димитров привлича вниманието не само на корта с представянето си, но и с личния си живот. И по-конкретно с неговите любовни връзки. Последната такава бе с красивата румънка Мадалина Генеа, с която преживяха буен роман, но не особено дълъг.

От сръбското издание "Kurir" вметнаха момента с раздялата между двамата, докато се възхваляваше представянето на Гришо на Мастърса в Париж. По-късно днес българинът ще играе на полуфинал на турнира срещу Стефанос Циципас.

"Въпреки че мнозина се притесняваха, че скорошната раздяла с красивата румънка Мадалина Генеа може да попречи на "втората тенис младост" на 32-годишния тенисист, то в представяне на корта това не се забелязва. След последната победа срещу Хуберт Хуркач се смята за един от най-големите фаворити за спечелване на "трудния" Мастърс в Париж", пише изданието.

Според румънския сайт cancan.ro причината за раздялата е кръшкане от страна на тенис звездата. Това Генеа не е могла да прости и се е разделила с мъжа, когото наричаше "абсурдно красиво човешко същество". Малко след това пък се обяви обратната версия, а именно, че тя е изневерила.

Самата Мадалина пък няколко пъти показа в социалните мрежи, че отношенията им не са приключили никак гладко и опита да нанесе индиректно удар по Григор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички