Обрат: Мадалина Генеа е изневерила на Григор, не той на нея?


Обрат: Мадалина Генеа е изневерила на Григор, не той на нея?
Снимка: Instagram

12359 0

Седмици след края на романса между Григор Димитров и Мадалина Генеа български и световни медии не спират да ровят и да търсят причините за звездната раздяла.

Румънката и тенисистът изкараха заедно по-малко от 7 месеца, като през цялото време не спираха да показват колко са влюбени. Генеа придружаваше Гришо на турнири, а той нея на фестивали и я водеше на почивки.

Изведнъж обаче приказката свърши и двамата изтриха всяка следа за другия от профилите си в Instagram. Появиха се няколко възможни обяснения на разрива, като едното беше, че 37-годишната Мадалина е поискала от Григор половин милион долара, за да финансира нейн моден проект. Той е отказал, което е довело да скъсването.

В средата на октомври в Румъния написаха, че изневяра е в основата на края на любовта им, като този, който е направил крачка встрани, е бил Димитров.

Днес обаче сайтът mediareferee.com пише, че изневяра е имало, но тя е била от страна на знойната актриса. Публикацията на Гришо за това, че парите не могат да купят лоялност навеждала в тази посока.

Ден преди излизането на този слух изданието wowbiz.ro също подхрани днешната спекулация, разкривайки кой е новата тръпка на палавата Генеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички