"Удари ме и ми обърна силикона": Разкритията, заради които Бразилия замрази Антони


"Удари ме и ми обърна силикона": Разкритията, заради които Бразилия замрази Антони
Снимка: Getty Images

2006 0

Бившата приятелка на Антони - Габриела Кавалин, разкри на какъв физически тормоз е била подложена от него. Нещо, което той отрича. Заради обвиненията бразилецът бе изваден от лагера на националния отбор временно.

Кавалин е подала жалба за причинена телесна повреда, като освен в Бразилия, случаят се разследва и от полицията в Манчестър. Бразилката твърди, че футболистът многократно е вдигал ръка срещу нея, включително докато е била бременна. Жената твърди, че е направила спонтанен аборт в 16-ата седмица.

Пред "UOL Esporte" Габриела показа снимки и скрийншотове от комуникацията си с Антони, потвърждаващи агресивното му поведение спрямо нея.

"Той каза, че ако не съм с него, няма да съм с никого. Когато бях бременна, му казах, че се страхувам от него и че кара сърцето ми да бие по-силно. Треперех от страх. Не помня кой започна тази кавга, но тя се се случи заради някого, с когото излизах преди няколко години.

Антони ме удари по гърдите и силиконът ми се усука. След това заминах за Бразилия за операция. Трябваше да сменя импланта. Той казваше: " Не исках да ти навредя, стана случайно, просто те бутнах", разказва Кавалин.

"Знаех, че трябва да го напусна, но не можех. Харесвах го много. Имах големи надежди. В началото на нашите отношения бях много привързана заради нещата, които правеше за мен. В последния ден (8 май 2023 г.) всичко беше много сериозно - истински се страхувах, че няма да изляза от къщата.

Антони заключи вратата и не искаше да ме пусне. Наложи се да отварям ключалката с пръст и целият се израни. Той ми счупи вещите, взе ми паспорта. Майка му и вторият му баща дори го затвориха на футболния терен - в средата на хола той има ограден футболен терен.

Той беше разстроен, опита се да излезе, хвърли топка по мен, замери ме с телефон. Говореше, че ще ме убие, че ще се самоубие", разказва жената. Антони пък твърди, че е имало кавги между тях, но не и насилие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички