"Мързеше го, бяха с 10 играчи": В Англия съсипаха звезда на Манчестър Юнайтед


"Мързеше го, бяха с 10 играчи": В Англия съсипаха звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

12423 0

Бившият играч на Манчестър Сити и настоящ популярен футболен експерт - Майках Ричардс, разкритикува звездата на Манчестър Юнайтед - Антони, след една от най-срамните страници в историята на клуба.

Тимът, воден от Ерик тен Хаг, бе разбит насред "Анфийлд", записвайки най-голямото поражение от вечния си съперник Ливърпул - 0:7. Според Ричардс, именно бразилецът е изиграл основна роля в краха на своя отбор.

"Нямаше комуникация между Диого Далот и Антони. От време на време изглеждаше сякаш играят с 10 човека, защото Антони не вършеше изобщо работата си. Първоначално не знаех дали позицията му е тактическа, но всички знаем колко добри са Анди Робъртсън и Трент Александър-Арнолд, така че бе логично някой да го държи изкъсо", коментира Ричардс пред "BBC" и продължи.

"Да започнем с това, че не следеше - беше 8 метра встрани и от това можеше да се добие представа какво ще се случи. Антони трябваше да се връща на позицията си, но просто не го правеше. Бях объркан дали просто го мързи за отбора, или треньорът му е казал да стои там и да дебне за контраатаки. 

Така или иначе, просто продължи да го прави отново и отново. Веднага щом губиха топката, той просто си ходеше. Говорим за един от най-важните мачове на Манчестър Юнайтед", допълни още той.

Антони спечели едва 20% от земните единоборства и нито едно въздушно такова. Именно това позволи на Ливърпул често да има числено преимущество в наказателното поле на Манчестър Юнайтед.

Антони не изрази публично мнението си след двубоя, но това направиха други играчи, които споделиха за срама от случилото се

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички