Треньорът на Григор Димитров също е дал положителен тест


Треньорът на Григор Димитров също е дал положителен тест
Снимка: Getty Images/Gulliver

1740 0

Кондиционният треньор на Новак Джокович - Марко Паники, както и треньорът на Григор Димитров - Кристиан Гро, също са дали положителни проби за коронавирус след участието си на демонстративните турнири от Адриа Тур в Белград и Задар.

Вчера първата ракета на България Григор Димитров разкри, че е дал положителна проба за COVID-19, след като игра в надпреварите в Сърбия и Хърватия, като в събота той се изправи срещу Борна Чорич, преди да се оттегли от участие в турнира заради симптоми на заболяване. Днес самият Чорич обяви, че е с положителна проба за коронавирус, макар и да няма никакви симптоми. Малко по-късно стана ясно, че сред заразените участници в турнирите са двама треньори - Марко Паники и Кристиан Гро.

От 22 тествани снощи, които са били в пряк контакт с Григор Димитров, 19 са с отрицателни проби. Другите от щаба на Джокович - Милян Аманович, Горан Иванишевич и Джордже и Горан Джокович засега за здрави. Самият Ноле отказа да се подложи на тест, тъй като се чувствал добре.  Наскоро Григор Димитров обяви, че не е сигурен дали ще участва на тенис турнирите в САЩ (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички