Григор Димитров е болен от коронавирус


Григор Димитров е болен от коронавирус
Снимка: Guliver/GettyImages

3668 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че е заразен с коронавирус. Григор съобщи в социалните мрежи, че е дал положителна проба за Ковид-19, като това се е случило след като се е прибрал в Монако. Той призова всеки, който е бил в контакт с него в последните дни да си направи тест за вируса и да вземе необходимите мерки.

“Здравейте на всички, искам да съобщя на всички мои фенове и приятели, че дадох положителна проба за Covid-19, след като се прибрах в Монако. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен в последните дни, ще си направи тест и ще вземе нужните предпазни мерки. Много съжалявам, ако съм навредил на някого. Сега съм обратно у дома и се възстановявам. Благодаря ви за подкрепата и, моля ви, останете на сигурно място и здрави”, написа Григор Димитров.

Както е известно, в събота Григор се отказа от участието си в демонстративния турнир в хърватския град Задар, след като се почувства зле, а впоследствие стана ясно, че е вдигнал температура. Българинът изигра само първия си мач срещу Борна Чорич, като след двубоя не посмя да се ръкува с Чорич и съдията на стола.

Наскоро Григор Димитров обяви, че не е сигурен дали ще участва на тенис турнирите в САЩ (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички