Призоваха за масово тестване за коронавирус в Хасково заради Григор Димитров


Призоваха за масово тестване за коронавирус в Хасково заради Григор Димитров
Снимка: Getty Images/Guliver

1536 0

Областният управител на Хасково Стефка Здравкова призова за масово тестване за COVID-19. Причината e положителният тест на Григор Димитров за коронавирус, който преди дни бе в града и се снима с деца и местни фенове.

Здравкова призова пред bTV хората, които са контактували с тенисиста да останат в домовете си и при поява на сомптоми да уведомят институциите. По думите й в града има паника в момента. Родители, чиито деца са се снимали с Григор, са притеснени. Днес се свиква спешно заседание на областния оперативен щаб, за да се набележат мерки за предотвратяване на разпропространието на заразата.

Новината за положителния тест на Григор Димитров накара организаторите на демонстративния турнир Adria Tour в хърватския град Задар да отменят финала между Новак Джокович, който е инициатор на турнира и руснака Андрей Рубльов.

Както е известно, в събота Григор се отказа от участието си в демонстративния турнир в хърватския град Задар, след като се почувства зле, а впоследствие стана ясно, че е вдигнал температура. Българинът изигра само първия си мач срещу Борна Чорич, като след двубоя не посмя да се ръкува с Чорич и съдията на стола. Григор съобщи, че вече е в Монако и се извини на всички, на които може да е навредил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички