Топ 10 на събитията, които вълнуваха читателите на SportLive през 2021 година (част 3)


Топ 10 на събитията, които вълнуваха читателите на SportLive през 2021 година (част 3)
Снимка: Getty Images/Guliver

1929 0

Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със своя изключително наситен график. В рамките на 12 месеца бяха проведени десетки големи турнири във водещите спортове и то на фона на все още бушуващата пандемия от коронавирус.

Две бяха най-открояващите се събития - Европейското първенство по футбол и Олимпийските игри в Токио. В България отново бе горещо - проблеми и скандали в двата гранда Левски и ЦСКА, избори в БФС, мачове на националите по волейбол и още и още...

В последните дни от 2021 г. SportLive иска да покаже какво най-много е вълнувало неговите читатели, както и обществото ни като цяло. В поредица от четири подобни материала ще Ви запознаем с десетте най-четени статии за годината!

*Линк към ЧАСТ 1

*Линк към ЧАСТ 2

*Очаквайте последната част 4 на 31 декември от 14:15 ч. в SportLive.bg!

ЧАСТ 3 - (№4 - №2)

4. "Полска телевизия обяви Украйна за Русия, а Северна Македония за... (СНИМКА)"

- В първите дни на Евро 2020 една полска телевизия направи толкова голям гаф, че бе на косъм да предизвика политически конфликт, тъй като отношенията между Украйна и Русия бяха и продължават да бъдат много изострени! (припомнете си тук)

3. "15 години по-късно: Най-великият пас на Роналдиньо все още е необясним (ВИДЕО)"

- Макар че великият бразилец спря с футбола преди доста години, до ден днешен кадрите с негови изящни изпълнения по терените привличат огромен интерес у малки и големи. Вижте един негов пас от 2006 година, който доказва, че за Рони нямаше граници във футбола...

2. "Шампионът отново е долу! Разярен Усик спука от бой безпомощен Джошуа и влезе в историята"

- В ранните часове на 26 септември украинецът Олександър Усик шокира боксовия свят, след като тотално надигра и обезличи британеца Антъни Джошуа. В този материал, който е вторият най-четен за годината в SportLive, можете да си припомните как се разви битката рунд по рунд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички