Полска телевизия обяви Украйна за Русия, а Северна Македония за... (СНИМКА)


Полска телевизия обяви Украйна за Русия, а Северна Македония за... (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

89180 0

Полската телевизия TVPSport направи куп гафове при излъчването на програмата за деня на Евро 2020. В списъка на мачовете знамената на всички отбори бяха объркани, като в шаблона за програмата са останали флаговете от вчерашните двубои.

По възможно най-куриозния начин се стигна до изключително неприятна размяна, която може дори да доведе до политически скандал. Националният отбор на Украйна е представена с флага на РусияАнглия пък е със знамето на Уелс, Нидерландия пък "носи" това на Белгия.

Напомняме, че в навечерието на Европейското избухна скандал по оста Русия - Украйна заради екипите на украинците, в които бе включен и Крим - полуостров, който Русия анексира.

Другото голямо недоразумение е свързано със Северна Македония. Вместо националния флаг на страната е сложен този на Финландия. А на мястото на хърватския такъв - този на Швейцария. Последната неточност е датското знаме срещу името на Австрия.

Правилни са обаче началните часове, както и самите групи, в които се намират отборите. Въпреки това с грешните знамена програмата за деня изглежда меко казано странно. Гафът ще е обеца на ухото за екипа на канала.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички