Арнолд Шварценегер подкрепи братята Кличко срещу Русия


Арнолд Шварценегер подкрепи братята Кличко срещу Русия
Снимка: GettyImages

5001 0

Несъмнено едни от главните лица на Украйна в конфликта срещу Русия са легендите в бокса Виталий Кличко, който е и кмет на Киев, и Владимир Кличко. Те сякаш символизират готовността на украинския народ да отговори с пълна сила на това, което получава.

В редица видеа, откакто ескалира ситуацията между двете страни, двамата (най-вече Владимир) призовават света да не стои безучастен към случващото се и да помогне на украинския народ, като същевременно осъждат постъпките на руснаците и най-вече на президента Владимир Путин.

Кличко получават подкрепа не само от популярни спортни личности, но и от видни имена от всички сфери. Те бяха подкрепени и от бивши професионален културист, актьор, режисьор и политик Арнолд Шварценегер.

"Виталий и Владимир Кличко, мисля си за вас, приятели мои. Вие бяхте моите герои на ринга, вие сте моите герои и сега" - написа ясно и красноречиво Арнолд Шварценегер в личния си профил в социалната мрежа Туитър. Както е известно, дори се появи стряскащата информация, че Владимир и Виталий Кличко са в списъка за елиминиране на Путин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички