Сърцераздирателно. Бивш украински национал: Моля Ви, оставете ни живи!


Сърцераздирателно. Бивш украински национал: Моля Ви, оставете ни живи!
Снимка: Getty Images/Guliver

2142 0

Бившият украински национал Артьом Милевский публикува видео в Instagram, от което е видно, че в момента живее в бомбоубежище. Бившият футболист на Динамо (Киев), "Динамо (Брест) и други призова за мир, след като в момента се води война между Украйна и Русия.

"Опитвам се, както всички останали, просто да се спася, да живея. Аз съм в бомбоубежище, тук има вода за всички. Ние просто искаме мир. Играл съм в Русия, в Украйна, в Беларус. Просто мир. Моля Ви, оставете ни живи! Прекратете всичко това. Всъщност, това се проточи толкова, че просто е невъзможно да се коментира.

Не знам какви думи да използвам за това, което се случва. Надявам се, че всичко ще се разреши и хората ще се разберат помежду си. Наистина, ние просто сме в бункер. Седим на паркинга, не знам като какво", каза Милевский във видео, което публикува в Instagram. А ето какво ще последва според Владимир Кличко, ако войната не спре в Украйна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички