Лудогорец набеляза 32-годишен скандалджия за заместник на Кешеру


Лудогорец набеляза 32-годишен скандалджия за заместник на Кешеру
Снимка: Getty Images/Guliver

2020 0

Лудогорец вече е намерил заместник на водещия си реализатор Клаудиу Кешеру, който се очаква да напусне, заради недостатъчно игрово време. Изборът на шефовете в Разград обаче е леко изненадващ, тъй като става дума за 32-годишен скандален футболист.

Шампионите са се прицелили в бившия украински национал Артьом Милевски, пише football-ukraine.com. В момента нападателят играе за белоруския Динамо (Брест).

Ако го иска в редиците си, Лудогорец ще трябва да плати около 800 000 евро. Интересното е, че Милевски е готов да акостира в Първа лига, като това се основава и на факта, че сънародникът му Игор Пластун играе на "Лудогорец Арена".

Кариерата на украинеца е изпълнена с възходи и падения, но заради буйния си нрав и любовта към нощния живот той не успя да оправдае очакванията, с които беше натоварен. Смятан на определен етап за за наследник на легендата Андрий Шевченко, а и е бил близо до трансфер в Милан.

В кариерата си Артьом е минал през Динамо (Киев), Газиентепспор, Хайдук Сплит, РНК Сплит, Конкордия, Тосно и Динамо (Брест). Може да се похвали с 50 мача и 8 гола за националния отбор. Участник е на световните първенства през 2006 и 2010 година и на европейското през 2008 г. Най-големите му успехи са трите титли на Украйна, четирите национални купи и наградата за футболист на годината през 2008 и 2009 г.

Кариерата му обаче е съпровождана от редица скандали: обича чашката и се появява пиян на тренировки, чупи си ферарито, докато е в Турция, учaства в запои. През 2006 г. с приятел в самолет пребиват един от пасажерите, защото твърдят, че им е заел местата. През 2012 г. , на представянето на Олег Блохин като треньор на Динамо, той единствен се появява на пресконференцията по... халат.

В Румъния пък изиграва няколко официални мача за Конкордия, след което се оказва, че изобщо не е подписвал договор с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички