Легенда в бокса: Респект към Кличко, Усик и Ломаченко, аз не бих могъл


Легенда в бокса: Респект към Кличко, Усик и Ломаченко, аз не бих могъл
Снимка: Getty Images

11222 0

Легендарният боксьор Оскар де ла Оя е шокиран от храбростта на колегите си от Украйна братя Кличко, Васил Ломаченко и Олександър Усик. По-младият от братята и действащите двама боксьори се присъединиха към териториалната отбрана на Украйна след руската инвазия.

"Усик, Кличко и Ломаченко са невероятно смели хора, готови да се бият за страната си. Те са бойци и показват това не на ринга. Трябва да бъдат внимателни. Настъпи такова време. Жалко е", заяви бившият боксьор пред "ESNEWS".

"Цялата тази ситуация показва техния манталитет на бойци. Шампионите са готови да рискуват живота си в името на своите семейства, приятели и нпознати. Такива са те", допълни американецът, а когато бе запитан дали би могъл да си представи себе си на тяхно място, заяви:

"Разбира се, че не, ма**а му! Ето защо съм толкова шокиран. Кличко е там сега. Кой знае какво може да се случи по време на война. Голямо уважение към тях". А ето как помага Владимир Кличко от началото на войната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички