Съдийската грешка, ощетила Ливърпул, коства 9500 паунда на рисков "играч"


Съдийската грешка, ощетила Ливърпул, коства 9500 паунда на рисков "играч"
Снимка: Getty Images

2957 0

Изминалата вечер в английската Висша лига "обра" всички заглавия в спортните медии. Отборът на Ливърпул бе ощетен при загубата с 1:2 от Тотнъм в Северен Лондон, след като попадение на Луис Диас бе неправилно отменено. Освен мърсисайдци обаче страда и един определен комарджия.

Много лош късмет

Най-голямата общност за залози "OddsBible" информира в социалните мрежи, че определен футболен фен е направил изключителен залог, с който е можел да спечели 9500 паунда, ако попадението на Диас бе зачетено срещу "спърс".

Шест от седемте условия в залога на анонимния играч са били изпълнени: Коди Гакпо да отбележи, Хюн Мин Сон също, Удоджи, Бисума и Мак Алистър да получат картон - всичко това е било изпълнено освен попадението на Диас. 

Страстният комарджия е заложил скромните 10 паунда и е бил напът да се сдобие с цели 9500, за съжаление, ВАР съдиите го лишават от този огромен шанс. Междувременно гневът на Висшата лига се стовари върху ВАР реферите на Тотнъм - Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички