Христо Стоичков се пошегува: Не бях достатъчно добър за вашия отбор и затова отидох в ЦСКА


Христо Стоичков се пошегува: Не бях достатъчно добър за вашия отбор и затова отидох в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

16968 0

Един от най-емблематичните български футболисти Христо Стоичков бе в Пловдив, за да открие свой магазин. Там той се срещна с куп видни български личности, като на няколко пъти призна, че има специална връзка с града, в който е роден.

"Няма нищо по-хубаво от чувството да си у дома" - призна Камата. А за него се бяха събрали куп славни футболисти на Ботев Пловдив. Там бяха Атанас Пашев, Запрян Раков, Марин Бакалов, Костадин Костадинов, Славчо Хорозов, Георги Георгиев и неговият идол Петър Зехтински.

Стоичков се запрегръща и разцелува с всички тях. Негово интервю пък бе прекъснато от братя Аргирови, които също са пловдивчани и са близки приятели на Христо. "Няма по-известен и голям посланик на България по света от Ицо" - споделиха те.

"Не бях достатъчно добър да играя във вашия отбор и затова отидох в ЦСКА" - започна Стоичков, говорейки на легендите на Ботев Пловдив в шеговит тон. "Възхищавал съм се на всички ви. С някои бяхме противници на терена, но това е за 90 минути! Останахме си приятели завинаги.

Затова ви благодаря, че ме уважихте! Нямах шанса да играя в Ботев. Като дете бях за малко в Марица - така е било писано. За мен Пловдив е родният град и обичам всичко тук" - сподели още Камата. Съвсем наскоро пък Христо Стоичков разказа емоционална история (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички