Става по-лошо: Обвиниха пречупилия Джошуа - Анди Руис, в домашно насилие


Става по-лошо: Обвиниха пречупилия Джошуа - Анди Руис, в домашно насилие
Снимка: Getty Images/Guliver

4135 0

Нещата в личния живот на боксьора Анди Руис стават все по-сложни. След като се раздели със съпругата си след обвинение в изневяра, боецът, нанесъл първа загуба в професионалната кариера на Антъни Джошуа удари ново дъно. Сега Джули Лемус го обвини в домашно насилие.

Брюнетката твърди, че бившият световен шампион в тежка категория е упражнявал насилие над нея и децата им, пише "TMZ Sports". Лемус е завела дело срещу бившия си съпруг, настоявайки, че е била жертва на сексуално, физическо и емоционално насилие.

В документите бившата г-жа Руис обвинява боксьора и в злоупотреба с алкохол и наркотици. "Той ме хвана за раменете и почна да ме дърпа, за да ме премести там, където искаше", казва Джули, прилагайки снимки на получените наранявания.

В момента на американския боксьор му е забранено да се доближава до бившата си на по-малко от 100 метра. Руис отрича всички обвинения и твърди, че Лемус е тази, която го е тормозила и дори го е нападнала с нож. Спортистът прилага снимки с предполагаеми наранявания. Междувременно, се появи слух, че Руис може да се бие с Кубрат Пулев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички