Тайсън Фюри излиза на ринга през лятото, ще брани пояса срещу палача на Антъни Джошуа


Тайсън Фюри излиза на ринга през лятото, ще брани пояса срещу палача на Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

3226 0

Световният боксов шампион в тежка категория Тайсън Фюри почти сигурно ще излезе отново на ринга през лятото на 2023 година, като за евентуален негов съперник е смятан мексиканецът Анди Руис, твърди боксовият промоутър Джордж Уорън.

Синът на Франк Уорън - Джордж, даде интервю след края на срещата между Джо Дойс и Джилей Джан, в което заяви, че лагерът на Фюри прави всичко възможно да го подготви за битка на ринга това лято. Той поясни, че се водят преговори с най-различни боксьори, но фаворит е Анди Руис.

Други информации твърдят, че битка между двамата ще се състои и тя ще бъде на емблематичния "Уембли". Като 70% от приходите ще отидат в джоба на Фюри, а Руис ще прибере оставащите 30%.

През декември 2022 Тайсън Фюри успешно защити пояса на WBC срещу Дерек Чисора на стадиона на футболния Тотнъм. Циганския крал победи Дел Бой с технически нокаут в 10-ия рунд.

Анди Руис, който успя да подчини Антъни Джошуа преди време, пък победи кубинското страшилище Луис Ортис на 4 септември в Лос Анджелис след изтощителни 12 рунда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кубрат Пулев се завръща на ринга през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички