"Добър губещ": Как Антъни Джошуа изуми с настроение след шокиращата 1-ва загуба (ВИДЕО)


"Добър губещ": Как Антъни Джошуа изуми с настроение след шокиращата 1-ва загуба (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

4167 0

Дългоочакваното завръщане на ринга за Антъни Джошуа е съвсем близо. Бившият световен шампион ще опита отново да натрупа самочувствие - над половин година след последния си сблъсък. Както е известно, британецът е в серия от две поредни поражения - и двете от Олександър Усик.

Джошуа - Джърмейн Франклин е следващата сериозна битка в бокса при най-тежките. Там Антъни ще трябва да покаже, че още има място сред най-добрите след допуснатите колебания. Самият той призна, че при загуба вероятно ще приключи с бокса.

И въпреки тези думи се счита, че Джошуа далеч не е сред хората, които "не могат да губят". Дори напротив. Това се потвърди след първото му поражение на професионалния ринг - дошло през месец юни 2019 година.

Тогава губи титлите си от мексиканеца Анди Руис, преди да има възможността да си ги върне с реванш половин година по-късно. Въпросното поражение е като гръм от ясно небе и не е очаквано от никого. Заради това и се възприема като огромен провал за Джошуа.

Въпреки това само няколко дни след срещата той показа настроение и се самоиронизира. "Нагласям начина си на хранене за реванша" - бе написал Джошуа към видео, на което показва, че ще консумира мексиканска храна.

Британецът е загубил три от последните си пет срещи на ринга. Последната му победа е срещу Кубрат Пулев и определено ще се надява на нов успех. Припомнете си и как преди време Кубрат Пулев се пропука и допусна бомбардиране с ъперкъти от Антъни Джошуа (ВИДЕО).

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички